Telefoons checken op TelefoonCheck. Mobiel verloren? Ga naar www.MobiMY.nl Onlangs zijn er een aantal diensten overgegaan naar MobiMY. De TelefoonCheck pagina zal verder gaan als website voor het checken van Telefoons.

Telefoon Check

Onderdeel van het ReciperoXS Crime Reduction Ecosystem

NederlandWijzig

Telefooncheck verkleint risico's, vergroot waarde en helpt je bij het legitiem kopen & verkopen van tweedehands elektronica!

Telefooncheck streeft ernaar om de complete geschiedenis van een apparaat vanaf het moment van fabricage tot aan het punt van recycling te tonen, inclusief wijzigingen in eigenaarschap in de tussentijd. Als je kijkt naar bijvoorbeeld een mobiele telefoon, kan dit meerdere zaken naar voren brengen die invloed kunnen hebben op de werking van het apparaat, de waarde en misschien wel het belangrijkste: wie de eigenaar is!

Telefooncheck en haar Engelse partner hebben al meer dan 10 jaar ervaring waarin zij samenwerkingsverbanden hebben opgebouwd met belangrijke partners en schakels in dit proces, waaronder de consument, de politie, winkeliers, recyclers en telecom operators wereldwijd. Het wordt vandaag de dag beschouwd als de autoriteit op het gebied van informatieverzameling gerelateerd aan de koop en verkoop van tweedehands goederen.

Het systeem van Telefooncheck zoekt in databases die meer 50 miljard verschillende nummers, gegevens en geregistreerde items bevat en is de meest betrouwbare methode om te waarborgen dat zaken legitiem zijn.


Quick links naar informatie op deze site:

Welke diensten voert Telefooncheck uit om checks uit te voeren?

Telefooncheck is product dat een range aan verschillende checkservices op één plek samenbrengt. Elke check voert een controle uit op een verschillende database. Dit betekent dat in één check je een uitgebreide reeks aan diensten automatisch raadpleegt en hierbij één antwoord terugkrijgt. Hiermee bespaar je tijd en daarmee geld. De diensten waarvan je gebruik maakt wanneer je een Telefooncheck uitvoert kunnen als volgt worden onderverdeeld:

  • De check op gestolen goederen
  • De check op vermiste goederen
  • De check op blokkade / blacklist bij Netwerk Operators
  • De check op verzekeringsclaims
  • De check op openstaande rekeningen
  • De check op gekloonde of neptoestellen
  • De check op voormalige eigenaars
  • De check of garantieclaim
  • De check op recycling en/of refurbishing

Waarom zou ik checken?

Voor consumenten: Telefooncheck, aanbevolen door Ebay in de UK, helpt je bij het voorkomen van kopen van gestolen of imitatie goederen of mobiele telefoons. Het kan je ook helpen bij het verkopen van een item door een potentiële koper te voorzien een Telefooncheck rapport.

Voor zakelijke gebruikers: Voor zakelijke gebruikers: Telefooncheck vertegenwoordigd de optimale manier om medewerkers met gepaste zorgvuldigheid hun werk te laten uitvoeren, wanneer zij te maken hebben met de in- en verkoop van gebruikte goederen. Het voorkomt dat zij items inkopen die als gestolen of geblokkeerd gekenmerkt staan. Elke uitgevoerde check wordt opgeslagen in het zakelijke online account, zodat deze ook later beschikbaar blijven voor controle. Elke check wordt hiernaast vergezeld van een rapport wat verstrekt kan worden aan de verkoper. Winkeliers en recyclers: bekijk hier onze informatie over API ».

Wat kost het om een Telefooncheck te doen?

Een check bij Telefooncheck kan al vanaf €X,XX voor een losse check. Hiernaast hebben wij een prijsdiscount voor gebruikers die meerdere checks willen uitvoeren.

Voor prijsoverzicht voor handelaren: ga naar Telefooncheck prijsoverzicht »

Voor prijsoverzichten voor grote volumes voor winkeliers, recyclers of verzekeraars, inclusief API koppeling, ga naar de corporate informatie pagina: Telefooncheck corporate diensten »

Hoe actueel is de informatie die Telefooncheck doorzoekt?

Elke dag worden worden nieuwe apparaten gemaakt, komen nieuwe smartphones uit, worden telefoons gestolen of als vermist opgegeven, worden ze verkocht of gekocht of komen er verzekeringclaims. Telefooncheck werkt nauw samen met de leveranciers van data om ervan verzekerd te zijn dat het systeem altijd zo up-to-date mogelijk is en blijft. Dit houdt praktisch in dat sommige zaken realtime worden geupdate, terwijl andere zaken tot een paar uur kunnen duren voor verversing, dit verschilt voor de verschillende partners.

Ik ben een medewerker van de politie, moet ik ook Telefooncheck gebruiken?

Nee. Voor de politie is er een andere toegang gecreëerd, NMPR. De politie heeft hier exclusief toegang tot. Om gestolen goederen, potentiële criminelen te kunnen identificeren of om goederen te retourneren, kunnen politiemedewerkers de NMPR gebruiken.

Voor meer informatie, ga naar de NMPR website: www.thenmpr.com

Help of support nodig?

Heb je een vraag of wil je contact opnemen met support, mail naar support@reciperoxs.nl.

Voor hulp en support, mail naar support@reciperoxs.nl

Bekijk een voorbeeld Telefooncheck rapport

Bekijk wat er allemaal op een Telefooncheck rapport gerapporteerd wordt en lees gedetailleerde omschrijvingen van elke categorie: Voorbeeld Telefooncheck rapport » (Adobe PDF reader vereist)

Wat kan ik allemaal checken bij Telefooncheck?

Los van mobiele telefoons kun je alles met een serienummer of identifier controleren. Voor mobiele telefoons is het IMEI-nummer van belang, voor andere producten kun je het serienummer gebruiken. Dit maakt het perfect om allerlei verschillende soorten electronica te controleren: laptops, mobiele telefoons, navigatiesystemen, gameconsoles, audio equipment, televisies en iPads om er een paar te noemen. Weet je niet zeker of wat je wil controleren geschikt is? Neem dan contact op met support en stel je vraag over de geschiktheid van het item.

Lees meer over de verschillende identificatiemethodes (zoals serienummers of IMEI-nummers) »

Lees meer over items die je kunt controleren »

Wat kan een Telefooncheck rapport mij allemaal vertellen over de geschiedenis van een gebruikt item.

Wanneer een zoekopdracht wordt uitgevoerd, worden meer dan 50 miljard items geraadpleegd en kan het informatie geven over de identiteit van het item, kan het vertellen of het item (ooit) als gestolen of vermist staat opgegeven, of het imitatie betreft, of het gekloond is, of er garantie/verzekeringsclaims zijn, of er internationale beperkingen zijn opgelegd in het geval van een telefoon of het aantal voormalige eigenaars.


Meer dan één check uitvoeren? Maak een account aan.

Ben je ondernemer, inkoper of iemand die gewoon vaak gebruikte elektronica koopt? Maak dan gebruik van de voordelen die een account met zich meebrengt. Overzicht van eerdere checks, betalings- en facturatieoverzichten, bulkcheck mogelijkheden en kortingen tot 50% bij aanschaf van meerdere checks.

Lees meer over de mogelijkheden voor Winkels en Recyclers »


Corporate accounts voor retail en recyclers

Verwerkt uw organisatie grote aantallen gebruikte goederen en is gepaste zorgvuldigheid hierbij vereist? Dan biedt de Telefooncheck API wellicht uitkomst.

Lees meer over de API mogelijkheden voor retail en recyclers »


Altijd een gratis rapport check!

Geef eenvoudigweg de ID code van het rapport op wat rechtsbovenaan staat en Telefooncheck valideert deze op echtheid, gratis.

Klik hier om een rapport te checken »


Klanten die met onze diensten werken