Telefoons checken op TelefoonCheck. Mobiel verloren? Ga naar www.MobiMY.nl Onlangs zijn er een aantal diensten overgegaan naar MobiMY. De TelefoonCheck pagina zal verder gaan als website voor het checken van Telefoons.

Telefoon Check

Onderdeel van het ReciperoXS Crime Reduction Ecosystem

NederlandWijzig

Intellectueel Eigendom

Telefooncheck is eigendom van Recipero Access B.V. (ReciperoXS).

ReciperoXS is continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van haar systemen en diensten om de best mogelijke dienstverlening te kunnen geven aan onze klanten. Om ons intellectueel eigendom en de investeringen hierin te beschermen, hebben wij verschillende trademarks en patenten afgesloten. Zie onderstaand voor een overzicht.

Patenten

Gedeelten van de dienstverlening en producten worden beschermd door het Brise UK-patentnummer GB2499679 genaamd "Method of and apparatus for protecting user data".

Trademarks

ReciperoXS wordt beschermd door het European Community Trade Mark registration EU012994323.

De dienstverlening van Telefooncheck van ReciperoXS wordt beschermd door het European Community Trade Mark registration EU012994257.

Andere processen en dienstenlogo's van ReciperoXS kunnen onderdeel vormen van aanvragen van internationale patentaanvragen of trademarks. Bezoek voor updates regelmatig de ReciperoXS website

Bij vragen: aarzel niet om contact op te nemen. Ga hiervoor naar de contact informatie pagina

Gebruik van het merk Telefooncheck

Wil je het merk Telefooncheck gebruiken of inzetten? Neem dan contact op met ReciperoXS om de mogelijkheden te bespreken en om toestemming te vragen.


Meer dan één check uitvoeren?

Ben je ondernemer, inkoper of iemand die gewoon vaak gebruikte elektronica koopt? Maak dan gebruik van de voordelen die een account met zich meebrengt. Overzicht van eerdere checks, betalings- en facturatieoverzichten, bulkcheck mogelijkheden en kortingen tot 50% bij aanschaf van meerdere checks.

Lees meer over de mogelijkheden voor Winkels en Recyclers »