Telefoons checken op TelefoonCheck. Mobiel verloren? Ga naar www.MobiMY.nl Onlangs zijn er een aantal diensten overgegaan naar MobiMY. De TelefoonCheck pagina zal verder gaan als website voor het checken van Telefoons.

Telefoon Check

Onderdeel van het ReciperoXS Crime Reduction Ecosystem

NederlandWijzig

Wat is een goede identifier?

Een unieke identifier kan een van de volgende zijn:

Een serienummer vinden bij elektronische apparatuur...

Mobiele Telefoon/Smartphone

Als je een telefoon wilt controleren, dan moet je het IMEI-nummer gebruiken. Dit is een uniek nummer alleen gekoppeld aan die specifieke telefoon. Je kunt het nummer vrij eenvoudig achterhalen door *#06# in te toetsen, het IMEI zal dan op het display worden weergegeven. Ook kun je het IMEI-nummer vaak terugvinden op de originele verpakking. Sommige telefoons hebben hiernaast ook een uniek serienummer. Je kunt overigens op meerdere serie- en IMEI-nummers zoeken bij Telefooncheck.

Digitale camera's, laptops, tablets, iPod/MP3, electrische gereedschappen, televisies, navigatiesystemen etc...

Help with looking for the identifier (serial number) on electronics

Als je een electronisch apparaat wilt controleren, dan kun je dit het beste doen aan de hand van het serienummer. Dit is een uniek nummer wat je in bijna alle gevallen aan de onder- of achterkant van het apparaat kunt terugvinden. Ook staat het weleens achter de batterij. Als alternatief kun je ook de originele verpakking of bijgeleverde papier bekijken.