Telefoons checken op TelefoonCheck. Mobiel verloren? Ga naar www.MobiMY.nl Onlangs zijn er een aantal diensten overgegaan naar MobiMY. De TelefoonCheck pagina zal verder gaan als website voor het checken van Telefoons.

Telefoon Check

Onderdeel van het ReciperoXS Crime Reduction Ecosystem

NederlandWijzig

Registreer je verloren of gestolen eigendom bij Immobilise

Maak het een dief extra lastig om jouw eigendom te verhandelen door het te registreren bij Immobilise en aan te geven dat het gestolen is.

Het kost slechts een paar minuten van je tijd om bij Immobilise te registreren en items toe te voegen. In je account kun je ook foto's uploaden en eigendomscertificaten maken. Deze dienst is volledig gratis.

Als je eenmaal je eerste item hebt geregistreerd, kun je direct aangeven dat deze gestolen of vermist is. Binnen seconden verschijnt deze melding op Telefooncheck en op de NMPR

Voor meer informatie ga je naar www.immobilise.nl


Meer dan één check uitvoeren? Maak een account aan.

Ben je ondernemer, inkoper of iemand die gewoon vaak gebruikte elektronica koopt? Maak dan gebruik van de voordelen die een account met zich meebrengt. Overzicht van eerdere checks, betalings- en facturatieoverzichten, bulkcheck mogelijkheden en kortingen tot 50% bij aanschaf van meerdere checks.

Lees meer over de mogelijkheden voor Winkels en Recyclers »